MY PROFILE ON TABLOID KABAR FILM ‘S ‘PROFILM’

Just to share :)

About these ads

~ by danieldokter on December 28, 2010.

12 Responses to “MY PROFILE ON TABLOID KABAR FILM ‘S ‘PROFILM’”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Rangga Adithia. Rangga Adithia said: MY PROFILE ON TABLOID KABAR FILM 'S 'PROFILM': http://wp.me/pVV2A-7d (via @danieldokter) — mangstab gan!! [...]

  2. salam kenal gan,
    nice blog&ane uda lama jadi SR-
    lagi nyoba bikin blog nih..ijin follow&tuker link ya gan…
    thx b4 : )

  3. Nugros Watch-nya udah linked ya! keep reviewing and thanks!

  4. Nugros Watch linked! keep reviewing and thanks ya!

  5. Salam
    Saya Pravin D.Irawan, 27 dari Bandung. Saya salah 1 penggemar film-film india baik itu Bollywood atau India selatan. Sejak 2004 saya bekerja sebagai announcer di sebuah radio swasta di kota Bandung dan saya membawakan acara lagu-lagu Bollywood. Saya lumayan banyak pengetahuan tentang Bollywood karena selalu update baik itu gossip dan tentu saja selalu nonton film-film terbaru tanpa mempedulikan siapa pemainnya, kesukaan akan film Bollywood lah yang membuat saya tertarik untuk mempelajari bahasa Hindi (sejak 2001) dan sampai sekarang saya sudah bisa berbahasa Hindi & urdu sedikit-sedikit.

    Semakin pesatnya industri perfilman India (dalam hal ini Bollywood) dan animo masyarakat Indonesia terhadap film india lumayan besar saya berencana untuk membuat acara TV yang khusus menayangkan klip2 dari soundtrack film Bollywood dengan nama BOLLYWOOD SHOW yang akan ditayangkan di salah satu channel TV swasta. Selain memutar klip-klip Bollywood yang lawas dan terutama sekali yang baru diputar juga trailer dan gosip-gosip hangat dari Bollywood.

    Salah satu Rumah produksi di Bandung sudah memberi lampu kuning untuk memproduksi BOLLYWOOD SHOW dan sudah ada 10 kru yang terlibat.

    Karena pengalaman saya kurang dalam penulisan skrip maka saya mengajak saudara untuk bergabung di tim kreatif dengan spesialisasi sebagai review dan preview film-film Bollywood dan lainnya yang berhubungan dengan skrip.

    Jika tertarik tolong hubungi saya di no ponsel 085222492875 atau FB saya dengan nama Pravin D.Irawan. Terima kasih

  6. bisa tolong saya mencari film dengan judul “Pengantin Remaja”, pemeran utama pria bucek depp, peran utama wanita justru saya lupa.
    film itu sangat berkesan sekali bagi saya.
    Terima kasih.

  7. Salam kenal pak dokter, mau saran aja. Setiap postingannya dibreak donk di home, biar gak kepanjangan. Monggo mampir juga di blog film amatir saya, wismacinema.blogspot.com

  8. hey there and thank you for your info – I’ve certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points using this web site, since I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m
    complaining, but sluggish loading instances times will
    often affect your placement in google and can damage your quality score if advertising and
    marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and could look out for much more of
    your respective exciting content. Ensure
    that you update this again soon.

  9. This paragraph is genuinely a pleasant one it helps new net
    users, who are wishing in favor of blogging.

  10. Very good article! We will be linking to this great post on
    our website. Keep up the good writing.

  11. We’re a flock a group of volunteers and starting a brand new scheme in our community.
    Your website provided us with helpful helpful and paintings on .
    You made ​​an impressive activity and our all the neighborhood will thankful to you
    .
    Undeniably believe that you stated . Your favorite justification appeared to be on the internet simple factor to be mindful of .

    I tell you , i definitely get annoyed same as any other people think worries clear that not understand about
    . You controlled and out everything managed to hit the nail on the top without having side effect ,
    people could take a signal. Will likely be back to get more.

    Thank you

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 6,307 other followers

%d bloggers like this: